Els tastets

A Brussel·les amb pijama i un bon gorgonzola

A cada cullerada se sentia retornar els esperits perduts

A cals Bennet avui toca peix al forn

Aconseguirem l'indult amb uns arancini

Albergínies en èxtasi horacià

Allioli de la Moliner


Amb els agrassos d'Alcínous farem una salsa verda

Amb l'arròs no s'hi pot fer broma

Amb la pell tan cruixent és poesia pura a la cassola

Amb gran satisfacció es va atipar de xucrut

Amb un parell de pebrots farem cap a la Toscana

Baba ganoush per a una cita criminal

Bacallà en el laberint grec

Bajoques a la provençal de Marcel Proust

Barbacoa per a una revolució

Bledes des del balcó de Sarsanedas

Boca cosida i no ho sabrà ningú

Boeuf en daube de Virginia Woolf

Braç de patata per al Bloomsday

Buscant l'essència que reuneix tots els plaers

Cacem bolets per fer un bon risotto

Calamars farcits a can Brunetti

Caponata mafiosa

Carabassó farcit de bacallà amb la veu de Clarín

Carpaccio de vedella en el millor dels mons

Carxofes amb cloïsses a Villa Diamante

Caurem en el teu parany mentre preparem la 'carbonnade'

Ceviche de la catedral

'Chutney' i oratòria m'han salvat

Clafoutis de cireres a sang freda

Com més bo és el vi, menys pateixes l'endemà al matí

Compartim un pollastre abans de dir-nos adéu

Crema de carabassa del senyor Pirzada

Crema de carabassó que surt de cine

Crema de xampinyons per al primer ministre

Croquetes amb tinta per escriure una crònica

Croquetes de la iaia Elvira per passar una febre d'or

Croquetes de Santa Teresa del fill de l'enterramorts

Cuinant 'cottage pie' a Twisted River

De nit i amb un feix de bitllets per comprar tòfones al mercat negre

De pícnic a l'internat amb Rita Hayworth

Descobrirem Vatel i teixirem un bon vincle

Devorem unes 'pakoras' d'amagat

Dits de capellà, noies a amagar

Don Gigino fa volar la reina Margarita

Donaria tot el que tinc per tornar a tastar uns peus de porc

Duet de mongetes per celebrar la vida







Gaudirem d'una bona papillota de musclos de roca

Gratin dauphinois a l'estil Kate Morton

Gravlax per a una nit màgica

'Guefilte fish' per extasiar la Lea

Hi havia verí a la pasta de peix dels entrepans?

Hummus del sultà Saladí

Impressionarem el jutge amb aquesta sopa

Impressionem la mare amb una llaminera d'estil medieval





Li revelà els seus sentiments per unes bones croquetes






Quanta vida que hi ha en un sol gra de mostassa

Què hi pot haver més sensual que un dinar a base de 'focaccia'?

Quiche lorraine de madame Maigret

Ragú a la bolonyesa dissabte, diumenge i dilluns

Remenant el rebost de la cuina marroquina

Remenat d'ou i tomàquet d'Agatha Christie

Ricotta per a una fuga consentida

'Risotto' d'ordi per sobreviure a un naufragi

Rosbif al tren de les 4.50

Rogan josh de Jhumpa Lahiri

Rossinyols gratinats per a Simenon

Rostit de pollastre i conill per sopar al Canadell

S'estremeix amb el crepitar dels carbassons alla poverella

Salsa tàrtara per a una mort poc natural

Sàlvia mortal per a un 'risotto'

Samfaina per a calaveres atònites

Sarde in saor amb el sogre

Sardines afrodisíaques de la Mennulara

Se'n prepara una de grossa mentre mengem salsitxes amb alegria

Si no fas bondat, et quedaràs sense xili

Si un desconegut et convida a una amanida de llenties...

Sopa de peix amb García Márquez

Spanakopita del llibreter de Kabul

Sutzukàquia de Katerina Kharitos

Suvlakis amb tzatziki amb l'aigua fins al coll

T'abandonaré per uns rogers fregits ben calents

Tabule i els plaers provençals de Mayle

Tàrtar de salmó amb el whisky dels poetes

Tatin per a colls emmidonats

Tempura de cor de guerrer

Terrina cruixent per a un funeral irlandès

Timbal de macarrons amb el príncep de Lampedusa

Tomàquets i pebrots farcits d'Adrianí Kharitos

Tragèdia adobada amb salsa barbacoa

Trobem la reina del camuflatge en una 'melitzanosalata'

Truita de camagrocs de la cuinera de Himmler

Truita amb espàrrecs del bosc de Comadira

Truquem al xinès i t'explico com és estar amb una dona

Tot fent el vermut amb un bon turbot

Tot passa però els canelons encara hi són

Un arròs a banda per ordir un complot

Un arròs secret i inconfessable

Un 'asado' en el Baztán

Un bacallà de mort per celebrar que encara som vius

Un 'boeuf bourguignon' per al sopar més important de la teva vida

Un carpaccio de peus de porc lletraferit

Un chana masala per sortir del no-res

Un conill tan inesperat com celebrat

Un esmorzar perfecte abans de l'assassinat

Un 'fiambre' a la cuina

Un minut de silenci per assaborir el pastís de formatge

Un pan bagnat per aviciar l'oncle

Un rap contra l'oblit

Un romesco de peix que fa dissabte

Un trinxat per esbrinar un misteri

Un 'zarangollo' per recordar

Una amanida niçarda inconfessable

Una bullabessa d'aniversari

Una ceba a cops de puny

Una cua de lluç ben farcida que encara belluga

Una daurada al mercat de les espècies de Damasc

Una olla per xuclar, escurar i llepar

Una 'parmigiana' com a elixir de la felicitat

Una truita entre versos

Unes sardines de malson

Uns nyoquis per a Tom Ripley abans del desenllaç

Us excita empastifar-la amb salsa beixamel

Vedella a la pizzaiola per a una model assassinada

Vedella amb prunes de Najat El Hachmi

Vedella i pebrot per continuar junts

Venim de plaça i farem un arròs que els àngels hi cantaran

Ves-te'n a Bangkok que jo em menjaré l'ossobuco

Vichyssoise per assassinar en directe

Vol perllongar la il·lusió de la vida luxosa que haurà d'abandonar aviat

Vol-au-vents Duxelles en un racó del Carib

Wellington amb crisi d'identitat

Xampinyons amb brandada de bacallà a l'estil Maigret

Xampinyons per impressionar en Kostas Kharitos

Xató amb anxoves de contraban

Comentaris

Entrades populars