Els plats

Albergínies farcides

Albergínies imam

Allioli

Allipebre de rap, gambes i escamarlans

Amanida caprese

Amanida d'escarola, magrana, formatge i nous

Amanida de llenties del Puy

Amanida de tomàquet amb seitons, ruca i envinagrats

Amanida niçarda

Arancini

Arròs a banda socarrat

Arròs caldós de llamàntol

Arròs d'ànec

Arròs d'escamarlans

Arròs de bolets estil risotto

Arròs de peix

Baba ganoush

Bacallà de la catedral

Bajoques a la provençal

Barbacoa de pato

Bledes d'una altra manera

Boeuf en daube

Braç de gitano de patata

Broquetes de vedella i pebrot

Brownies de xocolata amb nous

Bullabessa

Bunyols indis

Calamars farcits de botifarra de ceba

Canelons d'espinacs i ricotta

Caponata

Carabassó farcit de bacallà

Carbassons alla poverella

Carbonnade à la flammande

Carpaccio de peus de porc

Carpaccio de vedella

Carxofes amb cloïsses

Ceba al cop de puny

Ceviche de verat

Chana masala

Chingri bhaaja - gambes fregides

Cigrons amb calamars

Civet de senglar

Clafoutis de cireres

Coc ràpid

Cochinita pibil

Cols de Brussel·les amb gorgonzola

Conill a la caçadora

Costelles de porc confitades amb salsa barbacoa

Chutney verd

Crema de carabassa

Crema de carabassó i gambes

Crema de coliflor i pecorino amb tòfona

Crema de mongetes, amb botifarró de ceba, poma i col

Crema de xampinyons

Croquetes de gambes

Croquetes de rostit de pollastre i vedella

Croquetes de sípia amb la seva tinta

Croquetes de Santa Teresa

Cua de lluç farcida

Daurada a la sal d'espècies amb verdures a la graella

Escalivada

Escórpora al forn

Escudella i carn d'olla

Espaguetis alle vongole

Espaguetis al negre de sípia

Espaguetis amb mandonguilles i salsitxes

Espatlla de xai rostida al forn amb patates

Falàfel de llenties amb salsa de iogurt i all

Fideuà

Fideus mariners

Filet Wellington amb llaminera de porc

Flors de carabassó amb mozzarella de búfala

Focaccia a les herbes

Fricandó

Gambes Matsuhisa o gambes amb caviar

Gaspatxo

Gaspatxo de cireres

Gratin dauphinois

Hummus

Kebab de vedella

Koftes de peix

L'esmorzar perfecte de Gipsy Chef

Lasanya de carn

Llacets a la carbonara

Llagosta a la graella

Llagosta thermidor

Llenguado fregit

Llenties estofades

Llimones confitades en sal

Lluç amb salsa d'anxoves

Macarrons amb tomàquet i alfàbrega

Mandonguilles amb sípia

Mandonguilles d'albergínia

Mandonguilles de sípia i gambes

Melitzanosalata

Musclos amb allioli gratinat

Nyoquis a la sorrentina

Ossobuco a la milanesa

Pan bagnat

Panada de sardines

Panets escocesos (scones)

Parmigiana di melanzane

Pasta a l'amatriciana

Pasta amb ragú a la bolonyesa

Pastís d'escórpora

Pastís de carn (cottage pie) amb provolone

Pastís de poma

Pastís de samfaina amb formatge de cabra

Pastís Tatin

Pebrots farcits de ricotta i mascarpone

Peix al forn amb pebrot, ceba i tomàquets cirerol

Pèsols a la Vatel

Pèsols de Llavaneres amb botifarra

Peus de porc a la biscaïna

Pizza Margarita

Pollastre al forn a l'estil de Jamie Olivier

Popets a la napolitana

Popets estofats

Porc rostit amb herbes, fonoll i patates noves

Púding de pa

Quiche de porros i carabassó

Quiche lorraine

Quinoa amb samfaina

Rap allagostat

Rap fregit amb peperonata d'oliva

Remenat d'ou i tomàquet

Roast beef amb maionesa de tonyina i caviar d'albergínia

Rogan josh

Rogers fregits

Romesco de peix

Rossinyols al forn amb formatge

Rostit de pollastre i conill

Salmó marinat a l'escandinava o gravlax

Salsa de tomàquet

Salsa tàrtara de iogurt

Samfaina

Sarde a beccafico

Sarde in saor

Sardines en escabetx

Sardines farcides al forn

Sopa de marisc

Sopa de peix

Spanakopita d'espinacs i formatge feta

Steak tàrtar

Sutzukàquia

Suvlakis amb tzatziki

Tabule

Tall rodó de vedella amb prunes

Tàrtar de salmó i gambes

Tempura de carxofes

Terrina cruixent de peus de porc i bolets

Timbal de macarrons

Tomàquets i pebrots farcits

Trinxat amb botifarra negra

Truita de patata i ceba

Truita de camagrocs

Truita d'espàrrecs i alls tendres

Turbot al vermut

Tyropita

Vedella a la pizzaiola

Verdures a la planxa

Verdures "emocionants"

Vianda freda o fiambre

Vichyssoise

Vins de les DO catalanes

Vitello tonnato

Vol-au-vents amb xampinyons Duxelles i gambes

Wok de pollastre amb gambes

Xampinyons amb brandada de bacallà

Xampinyons farcits a la provençal

Xató amb anxoves de contraban

Zarangollo

Comentaris

Entrades populars