Els plats

Albergínies farcides

Albergínies imam

Allioli

Allipebre de rap, gambes i escamarlans

Amanida caprese

Amanida d'escarola, magrana, formatge i nous

Amanida de llenties del Puy

Amanida de tomàquet amb seitons, ruca i envinagrats

Amanida niçarda

Aprofitament del pollastre i del brou en el menú setmanal

Arancini

Arròs a banda socarrat

Arròs caldós de llamàntol

Arròs d'ànec

Arròs d'escamarlans

Arròs de bolets estil risotto

Arròs de peix

Baba ganoush

Bacallà de la catedral

Bajoques a la provençal

Barbacoa de pato

Beixamel

Bledes d'una altra manera

Boeuf bourguignon

Boeuf en daube

Braç de gitano de patata

Broquetes de vedella i pebrot

Brownies de xocolata amb nous

Bullabessa

Bunyols indis

Calamars farcits de botifarra de ceba

Canelons d'espinacs i ricotta

Caponata

Carabassó farcit de bacallà

Carbassons alla poverella

Carbonnade à la flammande

Carpaccio de peus de porc

Carpaccio de vedella

Carxofes amb cloïsses

Ceba al cop de puny

Ceviche de verat

Chana masala

Chingri bhaaja - gambes fregides

Cigrons amb calamars

Civet de senglar

Clafoutis de cireres

Coc ràpid

Cochinita pibil

Cols de Brussel·les amb gorgonzola

Conill a la caçadora

Costelles de porc confitades amb salsa barbacoa

Chutney verd

Crema de carabassa

Crema de carabassó i gambes

Crema de coliflor i pecorino amb tòfona

Crema de mongetes, amb botifarró de ceba, poma i col

Crema de xampinyons

Croquetes de gambes

Croquetes de rostit de pollastre i vedella

Croquetes de sípia amb la seva tinta

Croquetes de Santa Teresa

Cua de lluç farcida

Daurada a la sal d'espècies amb verdures a la graella

Escalivada

Escórpora al forn

Escudella i carn d'olla

Espaguetis alle vongole

Espaguetis al negre de sípia

Espaguetis amb mandonguilles i salsitxes

Espatlla de xai rostida al forn amb patates

Falàfel de llenties amb salsa de iogurt i all

Fideuà

Fideus mariners

Filet Wellington amb llaminera de porc

Flors de carabassó amb mozzarella de búfala

Focaccia a les herbes

Fricandó

Gambes Matsuhisa o gambes amb caviar

Garides saganaki (gambes saganaki)

Gaspatxo

Gaspatxo de cireres

Gratin dauphinois

Hummus

Kebab de vedella

Koftes de peix

L'esmorzar perfecte de Gipsy Chef

Lasanya de carn

Llacets a la carbonara

Llagosta a la graella

Llagosta thermidor

Llaminera de porc amb salsa d'ametlles, gingebre, ceba, llet i safrà

Llenguado fregit

Llenties estofades

Llimones confitades en sal

Lluç amb salsa d'anxoves

Macarrons amb tomàquet i alfàbrega

Mandonguilles amb sípia

Mandonguilles d'albergínia

Mandonguilles de sípia i gambes

Melitzanosalata

Musclos amb allioli gratinat

Nyoquis a la sorrentina

Ossobuco a la milanesa

Pan bagnat

Panada de sardines

Panets escocesos (scones)

Parmigiana di melanzane

Pasta a l'amatriciana

Pasta amb ragú a la bolonyesa

Pastís d'escórpora

Pastís de carn (cottage pie) amb provolone

Pastís de formatge

Pastís de poma

Pastís de samfaina amb formatge de cabra

Pastís Tatin

Paté de sardines

Pebrots farcits de ricotta i mascarpone

Peix al forn amb pebrot, ceba i tomàquets cirerol

Pèsols a la Vatel

Pèsols de Llavaneres amb botifarra

Peus de porc a la biscaïna

Peus de porc amb gambes

Pizza Margarita

Pollastre al forn a l'estil de Jamie Olivier

Popets a la napolitana

Popets estofats

Porc rostit amb herbes, fonoll i patates noves

Púding de pa

Pularda farcida

Quiche de porros i carabassó

Quiche lorraine

Quinoa amb samfaina

Rap allagostat

Rap fregit amb peperonata d'oliva

Remenat d'ou i tomàquet

Roast beef amb maionesa de tonyina i caviar d'albergínia

Rogan josh

Rogers fregits

Romesco de peix

Rossinyols al forn amb formatge

Rostit de pollastre i conill

Salmó marinat a l'escandinava o gravlax

Salsa de tomàquet

Salsa tàrtara de iogurt

Salsitxes amb vi

Samfaina

Sarde a beccafico

Sarde in saor

Sardines en escabetx

Sardines farcides al forn

Sopa de ceba gratinada

Sopa de marisc

Sopa de patata i porro

Sopa de peix

Spanakopita d'espinacs i formatge feta

Steak tàrtar

Suquet de peix

Sutzukàquia

Suvlakis amb tzatziki

Tabule

Tall rodó de vedella amb prunes

Tàrtar de salmó i gambes

Tempura de carxofes

Terrina cruixent de peus de porc i bolets

Timbal de macarrons

Tomàquets i pebrots farcits

Trinxat amb botifarra negra

Truita de patata i ceba

Truita de camagrocs

Truita d'espàrrecs i alls tendres

Turbot al vermut

Tyropita

Vedella a la pizzaiola

Verdures a la planxa

Verdures "emocionants"

Vianda freda o fiambre

Vichyssoise

Vins de les DO catalanes

Vitello tonnato

Vol-au-vents amb xampinyons Duxelles i gambes

Wok de pollastre amb gambes

Xampinyons amb brandada de bacallà

Xampinyons farcits a la provençal

Xató amb anxoves de contraban

Zarangollo

Comentaris

Entrades populars