Els autors
Abella, Carlos
Las cartas del miedo
Trinxat amb botifarra negra: Un trinxat per esbrinar un misteriAgnello Hornby, Simonetta
Boca cerrada
Sardines fregides: Boca cosida i no ho sabrà ningú
La Mennulara
Sardines farcides al forn: Sardines afrodisíaques de la MennularaPalermo es mi ciudad
Brioix farcit d'albergínia amb beixamel: Perdia el món de vista per aquest deliciós brioix
Preparació i conservació de les verdures per al menú setmanal: Els portava les provisions però no es quedava mai
Unas gotas de aceite
Canelons d'espinacs i ricotta: Ricotta per a una fuga consentidaMandonguilles d'albergínia: Mandonguilles d'albergínia davant l'amenaça d'un segrest
Melitzanosalata: Trobem la reina del camuflatge en una 'melitzanosalata'
Salsa de tomàquet: Mai no vam arribar a un acord sobre la millor salsa de tomàquet
Anònim
Evangeli segons Mateu
Salsa de mostassa a l'estil romà: Quanta vida que hi ha en un sol gra de mostassa
Gènesi
Llenties estofades: Llenties estofades d'Esaú i JacobAlas, Leopoldo, "Clarín"
Los mejores cuentos de Clarín
Carabassó farcit de bacallà: Carabassó farcit de bacallà amb la veu de Clarín
Andrés Estellés, Vicent
Horacianes
Albergínies farcides: Albergínies en èxtasi horacià
Escalivada: L'escalivada eròtica d'Estellés
Porc rostit amb herbes, fonoll i patates noves: Lady Lucas es va poder abandonar a la fruïció del pernil fred
Escalivada: L'escalivada eròtica d'Estellés
Anguera, Mercè
La Princesa Invisible
Turbot al vermut: Tot fent el vermut amb un bon turbotAntunes, António Lobo
Segundo libro de crónicas
Croquetes de sípia amb la seva tinta: Croquetes amb tinta per escriure una crònicaArrufat, Carme
Déus i captaires
Crema de carabassó i gambes: Crema de carabassó que surt de cineAusten, Jane
Orgull i prejudici
Porc rostit amb herbes, fonoll i patates noves: Lady Lucas es va poder abandonar a la fruïció del pernil fredBaker, Jo
Les ombres de Longbourn
Peix al forn amb pebrot, ceba i tomàquets cirerol: A cals Bennet avui toca peix al fornPorc rostit amb herbes, fonoll i patates noves: Lady Lucas es va poder abandonar a la fruïció del pernil fred
Baltasar, Eva
Permagel
Wok de pollastre amb gambes: Truquem al xinès i t'explico com és estar amb una donaBanerjee Divakaruni, Chitra
La señora de las especias
Chingri Baaja ('gambes fregides'): Entre el nèctar i el verí de la cúrcumaBarbal, Maria
Pedra de tartera
Arròs de bolets estil risotto: Cacem bolets per fer un bon risottoTimbal de patata i botifarra negra: Ja pots ser un bon gormand, amb aquesta botifarra!
Tàrtar de tomàquet i anxoves: Buscant l'essència que reuneix tots els plaers
Barbery, Muriel
Rapsodia gourmet
Sardines al forn: Emocionats fins a les llàgrimes sabent que aquell era EL dia
Barrows, Annie (& Mary Ann Shaffer)
La societat literària i de pastís de pela de patata de Guernsey
Costelles de porc marinades i cuites a baixa temperatura: Amb la pell tan cruixent és poesia pura a la cassola
Black, Benjamin
Muerte en verano
Terrina cruixent de peus de porc i bolets: Terrina cruixent per a un funeral irlandèsBlyton, Enid
Primer curso en Torres de Malory
Amanida de tomàquet amb seitons, ruca i envinagrats: De pícnic a l'internat amb Rita HayworthBoccaccio, Giovanni
Decameró
Picantons rostits a l'estil del Maestro Martino: En perill per una cuixa ben rostida
Boyne, John
El noi del pijama de ratlles
Cols de Brussel·les amb gorgonzola: A Brussel·les amb pijama i un bon gorgonzola
Lluç amb salsa d'anxoves: Lluç amb salsa d'anxoves a l'estil Montalbano
Rogers fregits: T'abandonaré per uns rogers fregits ben calents
Sarde a beccafico: Unes sardines de malson
Busquets, Milena
També això passarà
Croquetes de xiitake: El felicita efusivament per unes croquetes de boletsCabré, Jaume
Senyoria
Civet de senglar: Amarats de benestar després d'un senyor soparCamilleri, Andrea
El lladre de pastissets
Koftes de peix: Koftes de peix per anar a l'infernLluç amb salsa d'anxoves: Lluç amb salsa d'anxoves a l'estil Montalbano
Rogers fregits: T'abandonaré per uns rogers fregits ben calents
Sarde a beccafico: Unes sardines de malson
L'altre cap del fil
Xucrut de col llombarda: Amb gran satisfacció es va atipar de xucrut
Espaguetis al negre de sípia: Pasta al negre de sípia per trobar la recercada Ítaca
Verdures a la planxa: Mosaic de verdures per dir t'estimo
Vedella amb prunes: Vedella amb prunes de Najat El Hachmi
Cochinita pibil: Garrinet secret de la Frida Kahlo
Pularda farcida: Perseguit fins a la mort mentre es cou la pularda
Rogan josh: Rogan josh de Jhumpa Lahiri
Amanida caprese: Amanida caprese de Paola Brunetti
L'excursió a Tíndari
Caponata: Caponata mafiosaLa Nochevieja de Montalbano
Arancini: Aconseguirem l'indult amb uns aranciniLa pista de sorra
Llenguado fregit: Llenguado fregit d'en SalvuccioLa roda dels equívocs
Croquetes de gambes: En un atac de creativitat preparem croquetes de gambesUn gir decisiu
Conill a la caçadora: Un conill tan inesperat com celebratEspaguetis al negre de sípia: Pasta al negre de sípia per trobar la recercada Ítaca
Un mes amb Montalbano
Popets a la napolitana: Popets a la napolitana per a després d'un tiroteigCanetti, Elias
La llengua salvada
Keftedes de prasa (bunyols de porro): Keftedes de prasa per celebrar el Pessach
Capote, Truman
A sang freda
Clafoutis de cireres: Clafoutis de cireres a sang fredaCarner, Josep
Els fruits saborosos
Amanida d'escarola, magrana, formatge i nous: Amanida dels fruits saborososCarpentier, Alejo
El reino de este mundo
Vol-au-vents amb xampinyons Duxelles i gambes: Vol-au-vents Duxelles en un racó del CaribCatalà, Víctor
Solitud
Sopa de pastor o sopa de farigola: A cada cullerada se sentia retornar els esperits perduts
Chitre, Dilip
#65 Vint esmorzars cap a la mort
Panets escocesos (scones): Panets escocesos per esmorzar cap a la mortChristie, Agatha
El pudding de Navidad
Púding de pa: Púding amb sorpresa per a monsieur PoirotEl tren de las 4.50
Rosbif amb maionesa de tonyina i caviar d'albergínia: Rosbif al tren de les 4.50
El xiprer trist
Ous farcits de pasta de gambes i surimi: Hi havia verí a la pasta de peix dels entrepans?Srta. Marple y 13 problemas
Risotto de sàlvia amb formatge comté: Sàlvia mortal per a un 'risotto'
Un puñado de centeno
Remenat d'ou i tomàquet: Remenat d'ou i tomàquet d'Agatha ChristieCirici, David
I el món gira
Confit d'ànec amb pomes: El detingueren entre plats impregnats de tardor
Clark, Mary Higgins
Assassinat en directe
Vichyssoise: Vichyssoise per assassinar en directeCollazos, Óscar
La modelo asesinada
Vedella a la pizzaiola: Vedella a la pizzaiola per a una model assassinadaComadira, Narcís
L'art de la fuga
Truita d'espàrrecs i alls tendres: Truita amb espàrrecs del bosc de ComadiraCulicchia, Giuseppe
El país de las maravillas
Llacets a la carbonara: Llacets a la carbonara de Giuseppe CulicchiaCuyàs, Emmanuel
El manyà encès. En Terri de Mataró explica la seva vida
Carpaccio de peus de porc: Un carpaccio de peus de porc lletraferitDefoe, Daniel
Robinson Crusoe
Risotto d'ordi amb formatge feta marinat: 'Risotto' d'ordi per sobreviure a un naufragiDicker, Joël
La veritat sobre el cas Harry Quebert
Arròs caldós de llamàntol: Fer arròs caldós amb un llamàntol de DickerDumas, Alejandro
Diccionario de cocina
Ceba al cop de puny: Una ceba a cops de punyDuras, Marguerite
La cuina de Marguerite
Sopa de patata i porro: La sopa dels mil noms servida amb excuses diversesVerdures a la planxa: Mosaic de verdures per dir t'estimo
Edwards, Jorge
El whisky de los poetas
Tàrtar de salmó i gambes: Tàrtar de salmó amb el whisky dels poetesEspriu, Salvador
Laia
Escudella i carn d'olla de Nadal: Escudella i carn d'olla de Nadal a SineraEsquivel, Laura
Como agua para chocolate
Frijoles refritos ('fesols refregits'): Els 'frijoles' es van amarar de líquid fins a esclatar
Fante, John
La germandat del raïm
Vitello tonnato: Llàgrimes per una vedella amb marsalaFarnós i Rovira, Dora S.
Sopa instantània i altres contes ("Sopa instantània")
Peus de porc a la biscaïna: Donaria tot el que tinc per tornar a tastar uns peus de porcDe Filippo, Edouardo
Dissabte, diumenge i dilluns
Pasta amb ragú a la bolonyesa: Ragú a la bolonyesa dissabte, diumenge i dillunsFlagg, Fannie
Tomates verdes fritos en el café de Whistle Stop
Tomàquets verds fregits: Els tomàquets verds fregits que et canviaran la vida
Flaubert, Gustave
Madame Bovary
Llagosta thermidor: Vol perllongar la il·lusió de la vida luxosa que haurà d'abandonar aviatForns, Albert
Jambalaia
Foster, Douglas Lee
L'or vermell d'en Giovanni
Sobrassada vegana: Li van revelar el secret de l'or vermell
Frank, Anne
Diari
Crema de mongetes amb botifarró de ceba, poma i col: Oda a l'estilogràfica amb una crema de mongetesFrankel, Laurie
Tu i jo, ara i sempre
Quinoa amb samfaina: Menteixes quan dius que t'agrada la quinoa vermella?Gaiman, Neil
El cementerio sin lápidas y otras historias negras
Costelles de porc confitades amb salsa barbacoa: Tragèdia adobada amb salsa barbacoa
Garcia Carterón, Begoña
El barri del sorral
Arròs d'escamarlans: Un arròs secret i inconfessableGarcía Márquez, Gabriel
Doce cuentos peregrinos ("Me alquilo para soñar")
Llagosta a la graella: Festí de llagosta amb Neruda i GaboEl amor en los tiempos del cólera
Sopa de peix: Sopa de peix amb García MárquezGarlando, Luigi
Gol. A la terra dels gladiadors
Pasta a l'amatriciana: Pasta a l'amatriciana per als gladiadorsGarrigós Sastre, Juan José
El tren dels anglesos
Arròs a banda socarrat: Un arròs a banda per ordir un complotGiesbert, Franz-Olivier
La cocinera de Himmler
Parmigiana di melanzane: Una 'parmigiana' com a elixir de la felicitat
Truita de camagrocs: Truita de camagrocs de la cuinera de Himmler
Gil i Casals, Montserrat
Sopa instantània i altres contes ("Jo, també: t'estimo")
Rap fregit amb peperonata d'oliva: Un rap contra l'oblitGomà, Enric
Els quatre bandolers a Bellmunt
Macarrons amb tomàquet i alfàbrega: Macarrons per als quatre bandolersHachmi, Najat El
L'últim patriarca
Pèsols de Llavaneres: Pèsols de Llavaneres per a l'últim patriarcaVedella amb prunes: Vedella amb prunes de Najat El Hachmi
Haghenbeck, F. G.
El libro secreto de Frida Kahlo
Hall, Tarquin
El caso de la sirvienta desaparecida
Bunyols indis: Devorem unes 'pakoras' d'amagatHanff, Helen
84, Charing Cross Road
Púding de Yorkshire: L'he descrit com un bunyol gegant, corbat, llis i buit
Highsmith, Patricia
El talento de Mr. Ripley
Popets estofats: Els popets foscos de Dickie Greenleaf
Ripley enterrat
Nyoquis a la sorrentina: Uns nyoquis per a Tom Ripley abans del desenllaçHill, Toni
L'estiu de les joguines mortes
Gaspatxo: Quan tens la brillant idea de portar una gerra de gaspatxo al teu veí...Hillenbrand, Tom
Un cadáver entre plato y plato
Carbonnade à la flammande: Caurem en el teu parany mentre preparem la 'carbonnade'Pularda farcida: Perseguit fins a la mort mentre es cou la pularda
Homer
L'Odissea
Saulce verte (salsa verda): Amb els agrassos d'Alcínous farem una salsa verda
Ibargüengoitia, Jorge
Los relámpagos de agosto
Barbacoa de pato d'Enrique Olvera: Barbacoa per a una revolucióIrving, John
L'última nit a Twisted River
Pastís de carn (cottage pie) amb provolone: Cuinant 'cottage pie' a Twisted RiverIzaguirre, Boris
Villa Diamante
Carxofes amb cloïsses: Carxofes amb cloïsses a Villa DiamanteIzzo, Jean-Claude
Xurmo
Bullabessa: Una bullabessa d'aniversariJames, P. D.
Muertes poco naturales
Salsa tàrtara de iogurt: Salsa tàrtara per a una mort poc natural
Jones, Andy
La part fàcil és enamorar-se
Pastís de formatge: Un minut de silenci per assaborir el pastís de formatgeJoyce, James
Ulisses
Braç de gitano de patata: Braç de patata per al BloomsdayLäckberg, Camilla
La bruixa
Xili amb carn: Si no fas bondat, et quedaràs sense xili
Lahiri, Jhumpa
Intèrpret d'emocions
Crema de carabassa: Crema de carabassa del senyor PirzadaRogan josh: Rogan josh de Jhumpa Lahiri
Lampedusa, Giuseppe Tomasi de
El Guepard
Timbal de macarrons: Timbal de macarrons amb el príncep de Lampedusa
Lasanya de carn: Lasanya de carn de cristall enverinat
Lattanzi, Antonella
Una història negra
Carbassons alla poverella: S'estremeix amb el crepitar dels carbassons alla poverellaLeon, Donna
Cristall enverinat
Espagueti alle vongole: Espagueti alle vongole per a en BrunettiLasanya de carn: Lasanya de carn de cristall enverinat
La chica de sus sueños
Calamars farcits de botifarra de ceba: Calamars farcits a can BrunettiNobleza obliga
Sarde in saor: Sarde in saor amb el sogreVestit per morir
Lloréns, Joaquín
Citas criminales
Baba ganoush: Baba ganoush per a una cita criminalLlull, Ramon
Llibre d'Evast e Blanquerna
Espatla de moltó farcida: Aloma donà a Blanquerna carn rostida per esmorzar
Luca, Erri de
Montedidio
Pizza Margarita: Don Gigino fa volar la reina Margarita
Magnan, Pierre
Trufas para el comisario
Sopa de ceba gratinada: Quan lliguem la sopa sabrem la veritat
Màrkaris, Petros
Amb l'aigua fins al coll
Suvlakis amb tzatziki: Suvlakis amb tzatziki amb l'aigua fins al collDefensa cerrada
Tomàquets i pebrots farcits (amb carn): Tomàquets i pebrots farcits d'Adrianí KharitosXampinyons farcits a la provençal: Xampinyons per impressionar en Kostas Kharitos
El accionista mayoritario
Sutzukàquia: Sutzukàquia de Katerina KharitosL'hora dels hipòcrites
Gemistà o tomàquets i pebrots farcits: No podem celebrar un fet tan important sense 'gemistà'
Mussaca: Es fa el silenci i puc gaudir de la mussaca
Muerte en Estambul
Tyropita: Morim per una tyropitaUniversitat per a assassins
Albergínies imam: Les albergínies que ens han deixat sense paraulesLlaminera de porc amb salsa d'ametlles, gingebre, ceba, llet i safrà: Impressionem la mare amb una llaminera d'estil medieval
Pastís de samfaina amb formatge de cabra: Només em faltava rebre classes de cuina d'un comunista!
Marqués, Juanjo
De la nada a la nada
Chana masala: Un chana masala per sortir del no-res
Martí, Carme
El camí de les aigües
Canelons: Tot passa però els canelons encara hi sónPaté de sardines: Paté de sardines per als canapès del ministre suís
Pèsols a la Vatel: Descobrirem Vatel i teixirem un bon vincle
Pèsols a la Vatel: Descobrirem Vatel i teixirem un bon vincle
Martí i Pol, Miquel
Bon profit!
Martín i Serra, Miquel
La drecera
Arròs a la cassola de peix: Amb l'arròs no s'hi pot fer broma
Mas i Usó, Pasqual
La cara oculta de la lluna
Arròs d'ànec: Les festes són millors amb un arròs d'ànecMayes, Frances
Bajo el sol de Toscana
Focaccia a les herbes: Què hi pot haver més sensual que un dinar a base de 'focaccia'?Pebrots farcits de ricotta i mascarpone: Amb un parell de pebrots farem cap a la Toscana
Mayle, Peter
Lliçons de la bona vida
Vins de les DO catalanes: Com més bo és el vi, menys pateixes l'endemà al matíProvence toujours
Crema de coliflor i pecorino amb tòfona: De nit i amb un feix de bitllets per comprar tòfones al mercat negre
Un any a la Provença
Tabule: Tabule i els plaers provençals de MayleMcEwan, Ian
Dissabte
Un romesco de peix que fa dissabteMeix, Carme
Cercles
Cua de lluç farcida: Una cua de lluç ben farcida que encara bellugaMelville, Herman
Moby Dick
Chowder de peix, cloïsses i gambes: Quan la caldereta fumejant va arribar, el misteri fou explicat
Mistral, Frederic
Mireia
Faves a la catalana: Li oferí un plat de faves i s'estimaren per sempreMoliner, Empar
La col·laboradora
Moncada, Jesús
Calaveres atònites
Paella de marisc: Paella d'arròs amb molt de marroSamfaina: Samfaina per a calaveres atònites
Monreal, Carlos Alonso
Pactos de la memoria
Zarangollo: Un 'zarangollo' per recordarMonzó, Quim
El millor dels mons
Olivetti, Moulinex, Chaffoteaux et Maury
Garides saganaki ('gambes saganaki'): Amb aquestes gambes, res no pot sortir malament
Morton, Kate
La casa de Riverton
Gratin dauphinois: Gratin dauphinois a l'estil Kate MortonMurakami, Haruka
1Q84
Amanida niçarda: Una amanida niçarda inconfessable
Crònica de l'ocell que dóna corda al món
Broquetes de vedella i pebrot: Vedella i pebrot per continuar juntsMurdoch, Iris
El mar, el mar
Duet de mongetes a la toscana: Duet de mongetes per celebrar la vida
Neruda, Pablo
Odas elementales ("Oda a la alcachofa")
Tempura de carxofes: Tempura de cor de guerrerNeville, Katherine
El foc
Llimones confitades en sal: Remenant el rebost de la cuina marroquinaNothomb, Amélie
Barbablava
Gambes Matsuhisa o gambes amb caviar: Gambes amb caviar en companyia d'en BarbablavaNucera, Louis
Le Chemin de la Lanterne
Pan bagnat: Un 'pan bagnat' per aviciar l'oncleOller, Narcís
La febre d'or
Croquetes de rostit de vedella i pollastre: Croquetes de la iaia Elvira per passar una febre d'orOlsson, Linda
Astrid y Veronika
Salmó marinat a l'escandinava o gravlax: Gravlax per a una nit màgicaOsan Tort, Carme
Un pont de silenci
Croquetes de carn d'olla: Li revelà els seus sentiments per unes bones croquetes
Pedrolo, Manuel de
Mecanoscrit del segon origen
Croquetes d'espinacs: La gran troballa la van fer sota un autèntic bosc d'herbots
Pillado, Amable
El diario de Pitiño
Pulpo á feira: Ens el cruspirem després d'apallissar-lo i espantar-lo
Pla, Josep
Aigua de mar ("Navegació d'estiu")
Cigrons amb calamars: Enyorem els cigrons encara que mengem llagostaContraban i altres narracions ("Contraban")
Xató: Xató amb anxoves de contrabanNotes del capvesprol
Musclos al fonoll en papillota de Julie: Gaudirem d'una bona papillota de musclos de roca
Pons, Josep Sebastià
Llibre de les set sivelles
Pastís de poma: Pastís de poma de les set sivellesPosadas, Carmen
Invitación a un asesinato
L'esmorzar perfecte de Gipsy Chef: Un esmorzar perfecte abans de l'assassinatPostel, Alexandre
Un hombre al margen
Steak tàrtar: Necessites un 'steak' per declarar-te culpablePowell, Julie
Julie & Julia. My year of cooking dangerously
Boeuf bourguignon: Un 'boeuf bourguignon' per al sopar més important de la teva vida
Prado, Benjamín
Mala gente que camina
Rap allagostat: El rap allagostat que només sap fer una mareProust, Marcel
A la recerca del temps perdut
Combray
Magdalenes: Em vaig estremir per alguna cosa extraordinària
Pollastre al forn en cocotte: La salvarà l'aroma d'aquella carn tan untuosa i tan tendra
La presonera
Bajoques a la provençal: Bajoques a la provençal de Marcel ProustPuzo, Mario
El Padrí
Espaguetis amb mandonguilles i salsitxes: En Clemenza ensenya a cuinar el petit dels CorleoneRaich, Jordi
Guerres de plàstic: el conflicte quotidià entre palestins i israelians
Hummus: Hummus del sultà SaladíRavelo, Alexis
De fora vindran
Redondo, Dolores
El guardián invisible. Trilogía del Baztán I
Espatlla de xai rostida al forn amb patates: Un 'asado' en el BaztánLegado en los huesos. Trilogía del Baztán II
Sopa de marisc: Impressionarem el jutge amb aquesta sopaOfrenda a la tormenta. Trilogía del Baztán III
Brownies de xocolata amb nous: Nous malèfiques a la tomba d'una 'belagile'Rendé, Joan
La pedra a la sabata
Coc ràpid: Espies de carrer que mengen coc ràpidRiera, Carme
Epitelis tendríssims
Beixamel: Us excita empastifar-la amb salsa beixamelRod, J. L.
La suerte de los irlandeses
Bacalhau à Brás o bacalhau dourado: Un bacallà de mort per celebrar que encara som viusRodoreda, Mercè
Isabel i Maria
Falàfel de llenties amb salsa de iogurt i all: Et faré una confidència tot triant llenties
La plaça del Diamant
Escórpora al forn: Escórpora al forn comprada a plaça per la ColometaMirall trencat
Aprofitament del pollastre i del brou en el menú setmanal: Venim de plaça i farem un arròs que els àngels hi cantaranUn cafè i altres narracions ("Quant de temps feia...")
Mongetes seques passades per la paella: Era l'època en què tothom menjava llegums secs
Roig, Montserrat
El temps de les cireres
Pollastre al forn a l'estil de Jamie Olivier: Compartim un pollastre abans de dir-nos adéuVianda freda o fiambre: Un 'fiambre' a la cuina
Rojals, Marta
El cel no és per a tothom
Fideus mariners: Fideus d'alta volada
L'altra
Quiche de porro, carabassó i pebrot: La quiche dels trampososRomagosa, Marta
22 homes i un desig
Amanida de llenties del Puy: Si un desconegut et convida a una amanida de llenties...Romero Jordán, José Luis
El hijo del enterrador
Croquetes de Santa Teresa: Croquetes de Santa Teresa del fill de l'enterramortsRushdie, Salman
Els fills de la mitjanit
Chutney verd: 'Chutney' i oratòria m'han salvatRusiñol, Santiago
L'auca del senyor Esteve
Fricandó: Fricandó de l'auca del senyor EsteveSagarra, Josep M. de
All i salobre
Sardines en escabetx: Dits de capellà, noies a amagarSuquet de peix: Una olla per xuclar, escurar i llepar
Sarsanedas, Jordi
El balcó
Daurada a la sal d'espècies amb verdures a la graella: Una daurada al mercat de les espècies de Damasc
Seierstad, Åsne
El llibreter de Kabul
Spanakopita d'espinacs i formatge feta: Spanakopita del llibreter de KabulSeminara, Elvira
El mapa de las prendas que amé
Pastís Tatin: Tatin per a colls emmidonatsShaffer, Mary Ann (& Annie Barrows)
La societat literària i de pastís de pela de patata de Guernsey
Costelles de porc marinades i cuites a baixa temperatura: Amb la pell tan cruixent és poesia pura a la cassola
Shriver, Lionel
Big brother
Verdures "emocionants": Estima't gaudint d'unes verdures emocionantsSimenon, Georges
Ahí está Feliciana
Maigret en Flandes
Quiche lorraine: Quiche lorraine de madame Maigret
Los archivos de la Agencia "O"
Rossinyols al forn amb formatge: Rossinyols gratinats per a SimenonEl revólver de Maigret
Simó, Isabel-Clara
Els ulls de Clídice
Pastís d'escórpora: Pastís d'escórpora dels ulls de Clídice
Salsitxes amb vi: Se'n prepara una de grossa mentre mengem salsitxes amb alegria
Singer, Israel Yehoshua
La familia Karnowsky
Mandonguilles de sípia i gambes: 'Guefilte fish' per extasiar la LeaSalsitxes amb vi: Se'n prepara una de grossa mentre mengem salsitxes amb alegria
Swarup, Vikas
¿Quién quiere ser millonario?
Kebabs de vedella amb pa de pita i tzatziki: El kebab dels milionarisTorrent, Ferran
Espècies protegides
Allipebre de rap, gambes i escamarlans: No hi ha estampa més nostrada que un bon allipebre
Societat limitada
Musclos amb allioli gratinat: Musclos de societat limitada
Un dinar un dia qualsevol
Esgarraet: Esgarraet i corrupció com a 'modus vivendi'
Valera, Juan
Cuentos, diálogos y fantasías ("La Cordobesa")
Valls, Coia
La cuinera
Flors de carabassó amb mozzarella de búfala: Flors de carabassó de la cuinera Constança
Vargas Llosa, Mario
Conversación en La Catedral
Ceviche: Ceviche de la catedralVázquez Montalbán, Manuel
El laberinto griego
Bacallà de la catedral: Bacallà en el laberint grecLa soledad del manager
Bacallà a la llauna: El sabor etern del bacallà a la llauna
Los pájaros de Bangkok
Fideuà: Fideuà de Pepe CarvalhoMandonguilles amb sípia: Mandonguilles amb sípia a l'estil Carvalho
Ossobuco a la milanesa: Ves-te'n a Bangkok que jo em menjaré l'ossobuco
Vidal, Rut
Entreacte
Tian provençal: Mosaic de 'tian' per a l'entreacte més esperat
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada