Els plats

Albergínies farcides

Albergínies imam


Arròs a la cassola de peix

Arròs caldós de llamàntol

Arròs d'ànec

Arròs d'escamarlans

Arròs de bolets estil risotto

Baba ganoush

Bacalhau à Brás o bacalhau dourado

Bacallà a la llauna

Bacallà de la catedral

Bajoques a la provençal

Barbacoa de pato

Beixamel

Bledes d'una altra manera

Boeuf bourguignon

Boeuf en daube

Braç de gitano de patata

Broquetes de vedella i pebrot

Brownies de xocolata amb nous

Bullabessa

Bunyols indis

Calamars farcits de botifarra de ceba






















Sobrassada vegana

Sopa de ceba gratinada

Sopa de marisc

Sopa de pastor o sopa de farigola

Sopa de patata i porro

Sopa de peix

Spanakopita d'espinacs i formatge feta

Steak tàrtar

Suquet de peix

Sutzukàquia

Suvlakis amb tzatziki

Tabule

Tall rodó de vedella amb prunes

Tàrtar de salmó i gambes

Tàrtar de tomàquet amb anxoves

Tempura de carxofes

Terrina cruixent de peus de porc i bolets





Comentaris

Publicacions populars