Els plats

Albergínies farcides

Albergínies imam

Allioli

Allipebre de rap, gambes i escamarlans

Amanida caprese

Amanida d'escarola, magrana, formatge i nous

Amanida de llenties del Puy

Amanida de tomàquet amb seitons, ruca i envinagrats

Amanida niçarda

Aprofitament del pollastre i del brou en el menú setmanal

Arancini

Arròs a banda socarrat

Arròs caldós de llamàntol

Arròs d'ànec

Arròs d'escamarlans

Arròs de bolets estil risotto

Arròs de peix

Baba ganoush

Bacalhau à Brás o bacalhau dourado

Bacallà a la llauna

Bacallà de la catedral

Bajoques a la provençal

Barbacoa de pato

Beixamel

Bledes d'una altra manera

Boeuf bourguignon

Boeuf en daube

Braç de gitano de patata

Broquetes de vedella i pebrot

Brownies de xocolata amb nous

Bullabessa

Bunyols indis

Calamars farcits de botifarra de ceba

Canelons

Canelons d'espinacs i ricotta

Caponata

Carabassó farcit de bacallà

Carbassons alla poverella

Carbonnade à la flammande

Carpaccio de peus de porc

Carpaccio de vedella

Carxofes amb cloïsses

Ceba al cop de puny

Ceviche de verat

Chana masala

Chingri bhaaja ('gambes fregides')

Chowder de peix, gambes i cloïsses

Cigrons amb calamars

Civet de senglar

Clafoutis de cireres

Coc ràpid

Cochinita pibil

Cols de Brussel·les amb gorgonzola

Conill a la caçadora

Costelles de porc confitades amb salsa barbacoa

Chutney verd

Crema de carabassa

Crema de carabassó i gambes

Crema de coliflor i pecorino amb tòfona

Crema de mongetes, amb botifarró de ceba, poma i col

Crema de xampinyons

Croquetes d'espinacs

Croquetes de gambes

Croquetes de rostit de pollastre i vedella

Croquetes de sípia amb la seva tinta

Croquetes de Santa Teresa

Croquetes de xiitake

Cua de lluç farcida

Daurada a la sal d'espècies amb verdures a la graella

Escalivada

Escórpora al forn

Escudella i carn d'olla


Gemistà o tomàquets i pebrots farcits

Gratin dauphinois

Hummus

Kebab de vedella

Koftes de peix

L'esmorzar perfecte de Gipsy Chef

Lasanya de carn

Llacets a la carbonara

Llagosta a la graella

Llagosta thermidor

Llaminera de porc amb salsa d'ametlles, gingebre, ceba, llet i safrà

Llenguado fregit

Llenties estofades

Llimones confitades en sal

Lluç amb salsa d'anxoves

Macarrons amb tomàquet i alfàbrega

Magdalenes

Mandonguilles amb sípia

Mandonguilles d'albergínia

Mandonguilles de sípia i gambes

Melitzanosalata

Musclos amb allioli gratinat

Nyoquis a la sorrentina

Ossobuco a la milanesa

Ous farcits de pasta de gambes i surimi

Pan bagnat

Panada de sardines

Panets escocesos (scones)

Parmigiana di melanzane

Pasta a l'amatriciana

Pasta amb ragú a la bolonyesa

Pastís d'escórpora

Pastís de carn (cottage pie) amb provolone

Pastís de formatge de La Viña

Pastís de poma

Pastís de samfaina amb formatge de cabra

Pastís Tatin

Paté de sardines

Pebrots farcits de ricotta i mascarpone

Peix al forn amb pebrot, ceba i tomàquets cirerol

Pèsols a la Vatel

Pèsols de Llavaneres amb botifarra

Peus de porc a la biscaïna

Peus de porc amb gambes

Pizza Margarita

Pollastre al forn a l'estil de Jamie Olivier



Risotto de sàlvia amb formatge comté

Roast beef amb maionesa de tonyina i caviar d'albergínia

Rogan josh

Rogers fregits

Romesco de peix

Rossinyols al forn amb formatge

Rostit de pollastre i conill

Salmó marinat a l'escandinava o gravlax

Salsa de tomàquet

Salsa tàrtara de iogurt

Salsitxes amb vi

Samfaina

Sarde a beccafico

Sarde in saor

Sardines al forn

Sardines en escabetx

Sardines farcides al forn

Sopa de ceba gratinada

Sopa de marisc

Sopa de pastor o sopa de farigola

Sopa de patata i porro

Sopa de peix

Spanakopita d'espinacs i formatge feta

Steak tàrtar

Suquet de peix

Sutzukàquia

Suvlakis amb tzatziki

Tabule

Tall rodó de vedella amb prunes

Tàrtar de salmó i gambes

Tàrtar de tomàquet amb anxoves

Tempura de carxofes

Terrina cruixent de peus de porc i bolets


Comentaris

Entrades populars