tag:blogger.com,1999:blog-4512520066388558111.post4693395243310072706..comments2022-03-26T00:14:42.863+01:00Comments on tastets: Bajoques a la provençal de Marcel ProustRut Vidalhttp://www.blogger.com/profile/15903369163498577394noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4512520066388558111.post-89772405590440949362015-05-22T20:14:27.548+02:002015-05-22T20:14:27.548+02:00Quan he llegit bajoques inevitablement he pensat e...Quan he llegit bajoques inevitablement he pensat en La Figuera i en la meva infantesa. Em feia molta gràcia que allí alguns aliments es diguessin de manera diferent, a banda de les bajoques també em vénen al cap les trumfes i les prebines.<br />Pel que fa a la recepta que proposes, ja em ve s'alivera. Aquesta la probarem!!!Mar Duranhttps://www.blogger.com/profile/08195901361113470319noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4512520066388558111.post-77819956589021116912015-05-22T16:09:01.442+02:002015-05-22T16:09:01.442+02:00Rose, la cuinera de Himmler, diu amb molta saviesa...Rose, la cuinera de Himmler, diu amb molta saviesa, "Cuando a nuestro alrededor todo va mal, no hay nada mejor que la cocina, todas las mujeres lo saben" i jo crec que té molta raó. Les aromes i matisos d'aquestes mongetes tendres (o bajoques, com diria el meu pare) de l'hort de la Carme Luna poden curar-ho tot... (o quasi tot, vaja)Rut Vidalhttps://www.blogger.com/profile/15903369163498577394noreply@blogger.com